Produkty pro nákladní vozidla a autobusy

stage_goods_TT

Truck Tires Goods

Přepravní společnosti si chválí Conti Hybrid

29/03/2017
Picture Hans Den Hartogh, Den Hartogh Logistics

Hans den Hartogh, Den Hartogh Logistics

• Řada pneumatik Conti Hybrid uspěla v praxi
  • Řidiči a provozovatelé vozových parků potvrzují nízké provozní náklady a bezpečnost těchto pneumatik pro regionální a dálkový provoz
  • Optimalizace provozních nákladů díky protektorování

Výběr správných pneumatik pro konkrétní typ přepravy pomáhá dopravním společnostem optimalizovat provozní náklady svých vozových parků. Zkušenosti z praxe firem z Nizozemí a z Belgie prokázaly, že efektivita v oblasti nákladů, jež nabízí pneumatiky Conti Hybrid, nebyla jen planým slibem.

Nizozemská renomovaná společnost poskytující logistické služby, Den Hartogh, se specializuje na přepravu chemikálií. Bezpečná obsluha vozidel v náročných povětrnostních podmínkách je hlavní prioritou pro řidiče i management. Společnost využívá řadu pneumatik Conti Hybrid na svých tahačích i návěsech. Jak vysvětluje Hans den Hartogh, který je ve společnosti zodpovědný za oddělení Trucking & Equipment Services: „S pneumatikami Conti Hybrid se naši řidiči cítí v bezpečí a mají vozidla pod kontrolou za všech okolností. Také máme radost z nízké spotřeby paliva. Celkově vzato použití Conti Hybrid doporučujeme – tyto pneumatiky jsou vynikající.“

Steven Meeus, Eskatrans

Belgická přepravní společnost Eskatrans, který se specializuje na přepravu kontejnerů, se také spoléhá na pneumatiky Continental. Vozový park firmy Eskatrans zahrnuje téměř 40 souprav a více než 40 kontejnerových návěsů. Conti Hybrid v rozměru 315/70 R 22.5 používají pro své řízené a hnané nápravy a v rozměrech 385/55 R 22.5 a 385/65 R 22.5 používají pro návěsové nápravy. Majitel společnosti Eskatrans, Steven Meeus, je potěšen, že pneumatika Conti Hybrid HD3 na řízenou nápravu je také k dispozici jako teplý protektor. Pro něj je teple protektorovaná pneumatika ContiRe důležitým prvkem, aby byl jeho vozový park šetrnější k životnímu prostředí. „Naše vozidla vybavujeme také protektorovanými pneumatikami ContiRe, protože nás přesvědčila kvalita a efektivní náklady. Zároveň používání pneumatik ContiRe přispívá k výraznému snížení emisí CO2 a k ochraně životního prostředí.

Frank_Walloch_Head_of_Product_Development_Continental_Truck_Tires_EMEA

Dr. Frank Walloch, ředitel oddělení vývoje nákladních a autobusových pneumatik ve společnosti

Frank Walloch, ředitel oddělení vývoje nákladních a autobusových pneumatik ve společnosti Continental v regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika), je velmi spokojen s pozitivní zpětnou vazbou od dopravních firem. „Pneumatiku Conti Hybrid jsme vyvinuli pro kombinovanou přepravu na regionálních silnicích a dálnicích. Naším cílem bylo maximalizovat kilometrový výkon pneumatiky, minimalizovat spotřebu paliva a dále zvýšit schopnost protektorování, abychom podpořili provozovatele vozových parků v udržitelné optimalizaci jejich nákladů.“

Společnost:Den Hartogh BVEskatrans bvba
Sídlo: Rotterdam, Nizozemí