Případová studie společnosti Continental: Velkoobjemová výroba špičkových pneumatik - První výbava budoucnosti

12/11/2015

V Evropě vyjíždí každý třetí osobní automobil z výrobního závodu s pneumatikami prémiové značky Continental.

Naše nová případová studie "Velkoobjemová výroba špičkových pneumatik - První výbava budoucnosti (EN)" se zaměřuje na zajímavou oblast požadavků výrobců první výbavy na výrobce pneumatik. Obsahuje optimální struktury odrážející požadavky v globálním měřítku, jakož i doplňující údaje od jednotlivých prémiových výrobců a jejich speciální potřeby v souvislosti se schvalováním zimních pneumatik.

Ulrich Mertin, vrchní viceprezident správy hlavních účtů pro region EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika), a Gernot Kalb, vedoucí oddělení marketingových informací, oba odborníci společnosti Continental v oblasti originální výbavy, v rozhovoru poskytli přehled o své filozofii a každodenní práci.

Porovnání týkající se složitosti procesů v 80. letech ve srovnání se současností působivě znázorňuje, že došlo k masivnímu zintenzivnění vývoje pneumatik, aby bylo možno udržet krok s vysokým počtem různých modelů automobilů.

Regina Feiferlíková

Komunikace s veřejností