Pneumatika WinterContact TS 850 P společnosti Continental s dvojitým hodnocením „vzorová“

14/10/2016
WinterContact™ TS 850 P
  • Sportovní pneumatika WinterContact TS 850 P ohodnocena časopisem AutoBild sportscars nejlepší známkou

• Verze pneumatiky WinterContact TS 850 P pro SUV ohodnocena časopisem AutoBild allrad nejlepší známkou

V testech zimních pneumatik zveřejněných dnes v sesterských časopisech AutoBild „sportscars“ a „allrad“ získala pneumatika WinterContact TS 850 P ve dvou různých rozměrech od redakcí testů nejlepší známku „vzorová“. Časopis AutoBild sportscars testoval zimní pneumatiky s rozměrem 245/40 R 18 na vozidle BMW řady 4, časopis AutoBild allrad se detailně zaměřil na pneumatiky pro SUV s rozměrem 255/55 R 18 na vozidle BMW X5. Oba rozměry pneumatik jsou vhodné pro montáž na velké množství sportovních osobních automobilů a SUV.

Redaktoři časopisu AutoBild sportscars si u pneumatiky WinterContact TS 850 P poznamenali: „Sportovní zimní pneumatika s vyváženým a bezpečným chováním na vozovce na nejvyšší úrovni, krátké brzdné dráhy na mokré a zasněžené vozovce, precizní chování při řízení“. Stejně pozitivně hodnotili odborníci časopisu AutoBild allrad verzi pneumatiky WinterContact TS 850 P pro SUV: „Velmi dobrá na zasněžené vozovce, velmi dobrý záběr za mokra, vysoký laterální záběr na suché vozovce, komfortní“.

Pneumatiky produktové řady WinterContact TS 850 P jsou vhodné k obutí osobních automobilů střední a vyšší třídy a pro velké množství SUV a jsou nabízeny ve velmi širokém spektru rozměrů od 16 do 21 palců. Aktuální prémiové zimní pneumatiky z Hannoveru tak pokračují i v roce 2016 v historii excelentních výsledků testů. Nová pneumatika WinterContact TS 860 tak hned ve své první sezóně přesvědčila odborníky vítězstvím v testech časopisů AutoBild a Autozeitung svou vyvážeností na nejvyšší technologické úrovni. Je k dostání ve 36 provedeních s rozměry od 14 do 17 palců a postupně nahrazuje velice úspěšnou pneumatiku ContiWinterContact TS 850.

Zdeněk Novák

Marketing Communication Manager