12 500 čtenářů časopisu Autozeitung opět volí Continental top značkou v kategorii pneumatik

30/03/2017
  • Continental tak byla podeváté zvolena neoblíbenější značkou pneumatik

• Prémiová značka pneumatik z Hannoveru vítězí se značným náskokem

Čtenáři časopisu Autozeitung při volbě „top značek 2017“ opět zvolili Continental neoblíbenější značkou pneumatik. Tím značku z Hannoveru umístili podeváté v řadě na první pozici mezi výrobci pneumatik. Z 12 500 zúčastněných čtenářů hlasoval se 47,9 % téměř každý druhý pro značku Continental, značka, která se umístila na druhém místě, získala pouhých 29,2 % hlasů. Čtenáři časopisu Autozeitung byli na podzim loňského roku vyzváni k volbě „top značek 2017“. Hlasování se zúčastnily mezinárodní značky z devíti kategorií v souvislosti s automobilem.

Frank Jung, vedoucí marketingu a náhradního prodeje pneumatik pro osobní automobily v Německu

„Velice nás těší důvěra, kterou čtenáři časopisu Autozeitung projevují naší prémiové značce a našim prémiovým výrobkům,“ řekl Frank Jung, vedoucí oddělení marketingu a prodeje pneumatik pro osobní automobily společnosti Continental pro oblast DACH, k ocenění. „Kromě výsledků našich letních a zimních pneumatik v testech pneumatik časopisu Autozeitung, jež jsou excelentní již mnoho let, je do tohoto velmi dobrého hodnocení zahrnuta jistě i velmi vysoká účast s cca třetinovým podílem na trhu při výbavě všech nových vozidel v Evropě. Časopis Autozeitung dokonce nominuje pro všechny testy vozidel vždy explicitně výrobce pneumatik. Kromě toho značná část čtenářů do svého hodnocení jistě zahrnula i své vlastní zkušenosti s našimi výrobky.“