Produkty pro speciální vozidla

Webové stránky ožívají s novým konceptem a vzhledem.

11/11/2015
  • Nové webové stránky Continental jsou nyní dostupné pro dvanáct trhů regionu EMEA
  • Design s rychlou odezvou i pro mobilní zařízení
  • Uživatelsky příjemná struktura a obsah

Nové webové stránky divize pneumatik Continental jsou nyní dostupné pro dvanáct trhů regionu EMEA (Evropa, Střední Východ, Afrika). Jasné a strukturované uspořádání nového webu poskytuje důležité informace. Nový design zahrnuje četné fotografie a videa a je přizpůsoben i pro zobrazování na mobilních zařízeních, jako jsou chytré telefony a tablety.

Nová domovská stránka speciálních pneumatik nabízí jasný strukturovaný obsah.

Uspořádání nových stránek je orientováno na způsob, jakým zákazníci v současné době využívají internet. Vyhledávač pneumatik je nová filtrační funkce, která během několika vteřin nabídne zákazníkům pneumatiku dle specifických požadavků. Součástí stránek dále bude i funkce „Dealer Locator“. Ta dokáže na základě polohy poskytnout přehled o nejbližších obchodních místech Continental a servisních partnerech. Zákazníci si tak mohou najít nejbližšího zástupce Continental během několika kliknutí.

Sekce "Novinky" poskytuje přehled posledních tiskových zpráv

Sekce "Novinky" nabízí přehled posledních tiskových zpráv.

Vedle zjednodušeného vyhledávání pneu, je nový obsah zaměřen také na potřeby dalších uživatelů, jako jsou např. zástupci médií. Pro zvýšení dynamičnosti webu byla zařazena sekce „Novinky“, která poskytuje přehled nejnovějších tiskových zpráv a dalších aktualit. V části „Ke stažení“ jsou k dispozici propagační a technické materiály ve vysokém rozlišení.

Lokální verze webových stránek jsou přizpůsobeny požadavkům jednotlivých trhů. Na některých trzích byly uvedeny samostatné stránky pro speciální či nákladní pneumatiky vůbec poprvé.

Díky oživení webových stránek divize pneumatik, může Continental předvést širokou škálu plášťů pro osobní, nákladní a průmyslové speciální pneumatiky, dále pro jízdní kola a motocykly. Stránky www.continental-tires.com jsou v provozu od srpna letošního roku a jsou nadále rozšiřovány o další trhy.

Magda Pančochová

765 02 Otrokovice, Česká republika