Produkty pro motocykly

29/05/2017
20170529_CRA 3 Testsieger MOTORRAD - Bild
  • První místo MOTORRAD 12/2017
  • Šest párů pneumatik v testu
  • Špičkové známky ve všech disciplínách

Hanover/Korbach, 29. května 2017. Velmi brzy po březnovém uvedení na trh zaznamenala nová cestovní motocyklová pneumatika Continental ContiRoadAttack 3 své první vítězství v testu. Německý motocyklový magazín MOTORRAD ve vydání 12/2017 testoval šest sportovních cestovních pneumatik o rozměru 120/70 ZR 17 (přední) a 180/55 ZR 17 (zadní). Na základě dosažených výsledků se vítězem testu stala právě novinka z Korbachu.
Mezi nejvýznamnější hodnoticí kritéria patřil handling, chování na limitu a za mokra, záběrové vlastnosti při akceleraci a v náklonu, přesnost řízení, zatáčení a stabilita při jízdě v přímce. Vítězem se nakonec stal model ContiRoadAttack 3.

Zkušební jezdci chválili tuto sportovní pneumatiku na venkovské cesty zejména za její neuvěřitelný výkon v průběhu mnoha let. Společnosti Continental se podařilo znovu výrazně posílit pozitivní vlastnosti pneumatiky, zvláště za mokra. Tento nový model tudíž dokáže navázat na úspěchy, kterých dosáhly předchozí vítězné pneumatiky Continental. Nová pneumatika si zkušební jezdce získala svými sofistikovanými řešeními, k nimž patří také exkluzivní technologie Continental jako MultiGrip, TractionSkin, ZeroDegree, RainGrip a EasyHandling.

Kvality pneumatiky ContiRoadAttack 3 zkušební jezdce zcela ohromily: „Společnost Continental vždy vyráběla velmi sportovní pneumatiky pro venkovské cesty, které jsme v minulosti opakovaně doporučovali jako skvělou koupi pro ‚venkovské cesty‘. Zbrusu nová pneumatika Road Attack 3 není žádnou výjimkou. Vývojářům se současně podařilo zvýšit výkon této nové pneumatiky za mokra do té míry, že kromě ocenění ‚král venkovských cest‘ si odnesla také celkové vítězství v testu v roce 2017.“

Podrobnosti o nové pneumatice ContiRoadAttack 3 a celé produktové řadě jsou k dispozici zde.