Produkty pro motocykly

14/08/2017
20170814-CRA3_Testwinner_PS-Image
  • Šestice sportovních cestovních pneumatik v PS 9/2017
  • Nejlepší výsledky v oblasti přesnosti, stability, záběrových vlastností a odezvy
  • Druhé vítězství v testu pro „novinku z Korbachu“

Hanover/Korbach, 14. srpna 2017. Nová pneumatika ContiRoadAttack 3 získala již druhé vítězství v testu během pouhých tří měsíců. Testovací jezdci z motocyklového magazínu PS porovnávali na zkušební dráze šest párů sportovních cestovních pneumatik o rozměru 120/70 ZR17 a 180/55 ZR17, jimiž byl osazen stroj Suzuki GSX-S 750. Z testu vzešel jediný jednoznačný vítěz: Pneumatika ContiRoadAttack 3 od společnosti Continental získala 277 bodů z celkových 300, což představuje nejlepší výsledek.

Při jízdách na suchém i mokrém asfaltu se zkušební jezdci zaměřovali zvláště na chování studených pneumatik, handling, přesnost, stabilitu, záběrové vlastnosti, chování na limitu, vratný moment a odezvu. Podrobně bylo dokumentováno a vyhodnoceno rovněž brzdění za mokra.

V mnoha disciplínách šlo o velmi vyrovnané souboje, avšak v některých z nich dosáhl model ContiRoadAttack 3 zvláště dobrých výsledků, a proto nakonec obhájil celkové prvenství. Závěrečné hodnocení zkušebních jezdců bylo dle očekávání pozitivní: „Dobrá univerzální pneumatika vhodná pro sportovní styl jízdy. Konkurenty překonává z hlediska přesnosti, stability, záběrových vlastností a odezvy.“

Toto druhé vítězství této pneumatiky, která byla představena teprve v březnu tohoto roku, znamená, že „novinka z Korbachu“ znovu prokázala své kvality a ukázala, že je špičkovou sportovní cestovní pneumatikou. Kompletní řadu motocyklových pneumatik Continental najdete na conti-moto.com.