Produkty pro motocykly

S Continentalem na European Bike Week 2019

04/04/2018
20180328-harleytourgewinnspiel-Bild
  • Kupte si pneumatiky a vyhrajte zážitkovou cestu
  • V losovacím osudí je ContiLegend a ContiTour
  • Šance na výhru od 1. dubna do 31. října 2018

Kdo někdy snil o účasti na akci European Bike Week, největším setkání motocyklů Harley v Evropě, které se koná u Faakerského jezera v rakouských Alpách, ten teď může jít svému štěstí naproti: „Pneumatikáři“ ze společnosti Continental v Korbachu vylosují desetidenní výlet do Alp pro dvě osoby na Harley-Davidson, který se uskuteční v létě 2019.

Výherní soutěže se mohou zúčastnit zákaznice a zákazníci, kteří v období akce od 1. dubna do 31. října 2018 u prodejce pneumatik zakoupí sadu pneumatik ContiLegend nebo ContiTour. Výhra zahrnuje deset dní plných zážitků na zdarma poskytnuté motorce značky Harley-Davidson pro jednu osobu a jednoho spolujezdce nebo jednu spolujezdkyni.

Noclehy budou zajištěny ve dvoulůžkových pokojích komfortních hotelů střední třídy, včetně snídaně a večeře. Během osmi dnů ujedete cca 1500 kilometrů křížem krážem Dolomity; vrcholem cesty pak bude dvoudenní účast na akci European Bike Week u Faakerského jezera.

Informace o soutěži a cestě získáte u prodejců pneumatik nebo zde.