Produkty pro motocykly

Tires

Nové a výkonné – motocyklové pneumatiky Continental 2019

13/11/2018
  • ContiTrailAttack 3: výkonné silniční (on-road) a terénní (off-road) pneumatiky pro všední den i dobrodružství
  • ContiScoot: všestranný vytrvalec pro skútry
  • Výrazně rozšířený program: duše pro motocyklové a skútrové pneumatiky

Společnost Continental bude i v roce 2019 důsledně pokračovat ve své cestě mimořádných inovací motocyklových pneumatik a začátkem listopadu představí u příležitosti mezinárodního motocyklového veletrhu EICMA v Miláně třetí generaci on-road a off-road pneumatik ContiTrailAttack 3. Pro malé a velké skútry bude k dispozici zcela nově vyvinutá, všestranná pneumatika ContiScoot. Společnost Continental rozšiřuje navíc svou nabídku „bezpryžových“ duší pro motocyklové a skútrové pneumatiky.

Bild_ContiTrailAttack 3_Action

Zásluhou velkého počtu výrazných inovací je ContiTrailAttack 3 skutečně univerzální pneumatikou pro dobrodružství i všední den. Nabízí maximální míru agility, kterou se pneumatika vyznačuje již po ujetí extrémně krátké zahřívací trasy maximálně 1500 metrů; to už totiž dosáhne své optimální provozní teploty. Nový dobrodruh od společnosti Continental zvládne navíc terénní a asfaltové úseky stejně suverénně jako měnící se stavy vozovky od prašné až po úplně promočenou.

Díky bezproblémové souhře tří základních pilířů technologie MultiGrip se středovou oblastí extra odolnou vůči opotřebení, vyváženou konstrukcí kostry a speciálně řezaným designem dezénu se ContiTrailAttack 3 stává po celou svou životnost věrným společníkem s konstantně spolehlivými vlastnostmi: Suverénní agilita, precizní handling, vysoký komfort a citlivá zpětná vazba jsou výsledkem této mimořádně efektivní technologie společnosti Continental.

Bild_ContiScoot_Action

V džungli velkoměsta nabízí pneumatika ContiScoot svůj agilní handling a excelentní obratnost ve spojení s nejvyšším komfortem. Zásluhou svého vysokého kilometrového výkonu zůstává tato pneumatika věrným průvodcem se stálými vlastnostmi i na dlouhých cestách.

Bild_Schläuche

Novou kapitolu otevírá společnost Continental v oblasti motocyklových duší  a výrazně rozšiřuje svou nabídku. Generace duší roku 2019 se skládá z butylu neboli syntetické pryže, díky níž je duše lehčí, tenčí a zaručuje trvalou nepropustnost vzduchu. Jako přídavek mají všechny duše Continental v protiprachové krytce vytahovák ventilků.

Pro silniční stroje jsou k dispozici duše s průměrem ráfku od 16 do 21 palců, pro terénní stroje jako varianta Heavy-Duty od 18 do 21 palců. Další nabídka obsahuje duše pro skútry od 8 do 13 palců a pro mopedy a malé motocykly od 16 do 22 palců. Podrobnosti o dodávaných rozměrech a další informace k tématu pneumatik pro jednostopá vozidla najdete na www.conti-moto.de