Produkty pro motocykly

Tires

15/03/2019
20180816_Reifenfreigaben_Bild
  • Continental v České republice i na Slovensku bude i v roce 2019 pokračovat v nabídce motopneumatik prémiové značky Continental
  • Letos přichází s dvěmi novinkami - třetí generací  on-road a off-road pneumatik ContiTrailAttack 3. Malé i velké skútry budou mít k  dispozici zcela nově vyvinutou, všestrannou pneumatiku ContiScoot
  • Testovacími jezdci motopneumatik Continental budou jezdci i žáci Motoškoly Josefa Šršně, která patří k nejpopulárnějším v České republice.
  • Hrajte o 3x poukaz do Motoškoly Josefa Sršně a 3x sadu prémiových motoplášťů Continental dle vlastního výběru!

Continental doplnil portfolio testovacích jezdců o tým Motoškoly Josefa Sršně. Motoškola patří u nás k nejpopulárnějším, ročně jí projdou stovky jak začínajících, tak pokročilých motorkářů na nejrůznějších motocyklech. Šest profesionálních instruktorů bude téměř denně testovat moto pneumatiky Continental jak na uzavřených tratích, tak v běžném provozu na českých silnicích.

„Jsme rádi, že se nám podařilo pro moto pneumatiky naší prémiové značky najít tak kvalitní testovací jezdce. V Motoškole se pneumatikám instruktoři věnují velmi podrobně – probírají jak technický stav pneumatik, tak samozřejmě jejich správné používání v průběhu roku – ať už jde o správné zajíždění nebo nastavení správného tlaku vzduchu v pláštích. U motorky možná snad i víc než u auta platí – s vozovkou motorkáře pojí jen 2 plochy ve velikosti zhruba tak velké jako je pohlednice. A na rozdíl od aut -  motorkáře nechrání ani kapota auta a většinou ani airbag“, říká Juraj Izvolt, ředitel divize Marketing Continental Barum s.r.o.. „Věříme, že spolupráce s Motoškolou Josefe Sršně a test našich pneumatik nám dá další zpětnou vazbu o vlastnostech našich pneumatik, které v budoucnu využijeme i při jejich dalším vývoji“, dodává Juraj Izvolt.

V termínu od 1.4.2019 do 30.9.2019 se navíc můžete zapojit do soutěže o 3x exkluzívní poukaz do Motoškoly Josefa Sršně v hodnotě 6 000 Kč + sada 3 ks prémiových motoplášťů Continental v hodnotě 10.000 Kč dle vlastního výběru k tomu! Tipujte na www.contimoto.cz