Produkty pro motocykly

20190607-CTA3TestsiegerMOTORRAD-Bild
  • Test enduro pneumatik v magazínu MOTORRAD 13/2019
  • Šestice konkurentů, jediný vítěz: ContiTrailAttack 3
  • Všechny motocyklové pneumatiky třetí generace od společnosti Continental zvítězily v testech.

Model ContiTrailAttack 3, nejmladší zástupce „třetí generace“ v Korbachu, dosáhl na nejvyšší příčku v kategorii pneumatik pro super enduro – a to pouhých šest měsíců po svém uvedení. Magazín MOTORRAD ve vydání 13/2019 zveřejnil test šestice pneumatik, ve kterém si tento nováček vysloužil nejvyšší skóre ve většině individuálních disciplín a také nejlepší celkové hodnocení.

V tomto srovnávacím testu měli jezdci k dispozici šest nejnovějších strojů BMW R 1250 GS s pneumatikami o rozměrech 120/70 R19 vepředu a 170/60 R17 vzadu. Mezi hodnocená kritéria patřil handling, jízda na venkovských silnicích, chování v běžném každodenním provozu a opotřebení. Pneumatika ContiTrailAttack 3 dosáhla nejlepších výsledků.

„Handling na venkovských silnicích má jediného vítěze, a tím je Conti,“ shodli se testovací jezdci. Model ContiTrailAttack 3 se coby lídr dané kategorie ujal vedení rovněž v celkovém pořadí.

Zkušební jezdci konstatovali: „Milovníci zatáček se mohou na pneumatiku ContiTrailAttack 3 spolehnout. Je ještě lepší než její předchůdce. Doznala vylepšení v oblasti vývoje a své konkurenty jasně převýšila také po stránce každodenní použitelnosti a odolnosti vůči opotřebení.“

Tímto skvělým výsledkem pokračuje model ContiTrailAttack 3 v úspěšném tažení „pneumatik třetí generace“ od společnosti Continental. Například model ContiSportAttack 3 obsadil nejvyšší příčku v testu magazínu FASTBIKE 2/2016 a získal maximální počet bodů v testu pěti pneumatik magazínu MOTORRAD MAGAZINE 6/2017 v Rakousku. Model ContiRoadAttack 3 se stal přesvědčivým vítězem v testech magazínů PS 9/2017 a MOTORCYCLE 12/2017.