Produkty pro motocykly

Pneumatiky ContiRoad Sport Touring s extra bonusem

27/07/2020
  • Kupte sadu pneumatik ContiRoad a získejte zdarma poukázku SW-MOTECH

• Nová motocyklová pneumatika kategorie sport touring s excelentním výkonem

Všichni ti, kteří přemýšlí o koupě nových pneumatik pro svou motorku, by měli upřít svou pozornost k nové ContiRoad pneumatikce.

Při nákupu mezi 20. červnem a 30. zářím 2020 získá každý zákazník voucher v hodnotě 35 €, který můžete využít v online obchodě SW-MOTECH.

Získání poukazu je snadné! Přejděte na web ContiMotoBonus, vyplňte údaje, odpovězte na tři otázky a nahrajte fakturu. Po kontrole obdržíte e-mailem voucher na internetový obchod SW-MOTECH.

Akce je platná v těchto evropských zemích: Česká republika, Rakousko, Estonsko, Finsko, Francie, Německo, Řecko, Maďarsko, Nizozemí, Polsko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko a Velká Británie.

Pneumatika ContiRoad je zcela nová pneumatika kategorie Sport Touring vyvinutá zkušeným týmem inženýrů v německém Korbachu, vhodná pro náročné jezdce. Agilní, skvěle ovladatelná, nabízející vysoký počet najetých kilometrů a skvělou přilnavost za mokra. To jsou klíčové výhody této vynikající pneumatiky.

ZDE můžete nahrát Vaši fakturu