Produkty pro motocykly

Tires

Závodní hladká motopneumatika ContiTrack od společnosti Continental získala 1. místo v testu magazínu PS

12/07/2021
20210611-ContiTrack-PS_testwinner-Image
  • PS vydání číslo 07/21: čtyři hladké závodní pneumatiky bez dezénu v testu
  • Celkové vítězství pro ContiTrack
  • Pětkrát před ostatními v osmi disciplínách

Ve srovnávacím testu čtyř závodních hladkých „Slick“ pneumatik pro ambiciózní hobby závodníky v červencovém čísle časopisu PS se ContiTrack  umístil na prvním  místě. V pěti z osmi disciplín zvítězila pneumatika  z Korbachu a dosáhla  celkem 183 z 230 možných bodů.

Na náročném okruhu GP „Circuit de Barcelona-Catalunya“ ve Španělsku hodnotili testovací jezdci časopisu PS ovladatelnost, přesnost, stabilitu, přilnavost, chování na hraně, brzdný výkon, zpětnou vazbu a dosažené časy na motocyklu Honda Fireblade SP. A jaký byl závěr z testů? „Nejlepší ovladatelnost a nejvyšší přesnost ze všech testovaných závodních pneumatic bez dezénu!  Díky těmto vlastnostem může jezdec  této pneumatice Continental zcela důvěřovat – a to je opravdu zábava. (...) Celkově skvělá guma pro všechny hobby závodníky.“

ContiTrack je správnou volbou pro amatérské piloty na závodních okruzích, protože závodní hladké pneumatiky nejsou homologované pro použití v běžném provozu. Různé poměry použitých směsí také zajišťují optimální flexibilitu pro různé typy motocyklů - od standardního super sportu až po upravené superbiky.