Produkty pro motocykly

Tires

Vylepšené pneumatiky Continental: 18-palcový závodní plášť ContiRoadAttack 3 CR pro klasické motocykly

11/08/2021
20210723-CRA3CR-Compound-Update-Image
  • CRA3 CR s novou směsí
  • 18-palcové pneumatiky pro klasické závody a cesty
  • rychlost a vysoký kilometrový výkon

Continental posílá na závodní trať  přední pneumatiku ContiRoadAttack  zpět – vylepšenou a vyladěnou. Fanoušci klasických závodních motocyklů mají nyní pneumatiky s ještě lepší přilnavostí – jejich závodní časy mohou být teda ještě lepší než dosud! Díky schválení pro použití na cestách jsou tyto závodní pneumatiky odolné a představují i plnohodnotnou alternativou k standardním pneumatikám pro mnohé mladé "závodníky", kteří mají vpředu a vzadu 18-palcové ráfky.

Nová, měkčí závodní směs poskytuje větší přilnavost za sucha (to může pomoci k rychlejším závodním časům) i vysoký kilometrový výkon, který se hodí zejména v klasických závodech. Osvědčený profil dezénu zůstal nezměněn a stále tak dosahuje pozoruhodný výkon na mokré vozovce.  Ponechána byla také typická a osvědčená technologie Continental GripLimitFeedback .

K dispozici už  je tato vyladěná pneumatika s novou směsí  v rozměru 100/90 R 18 M / C 56 V TL a 110/80 ZR 18 M / C (58W) TL. Odpovídající 18-palcový model pro zadní kolo je k dispozici ve třech verzích od 110 do 150 milimetrů: 110/80 R 18 MC 58 V TL, 130/80 R 80 18 M / C 66 V TL a 150/65 R 18 M / C 69 H TL.

Kromě klasických závodních motocyklů těží z nové směsi i mnoho dalších majitelů motocyklů, počínaje pěti modely dvouventilového boxera BMW R 65 až R 100, Ducati 1000 Replica / S2, Laverda 1000 SFC a Yamaha XJ 750/900. Triumph Thruxton a Street Twin s 18palcovými koly mohou být take vybaveny pneumatikami ContiRoadAttack 3 CR.