Produkty pro motocykly

Medien-Service

Novinka: ContiRoadAttack 4 – pneumatika s přídomkem „hypercestovní“

24/11/2021
20211118-ContiRoadAttack 4-Bild
  • Nová směs a dezén pro ještě lepší záběrové vlastnosti
  • Vylepšená konstrukce přední pneumatiky poskytuje odezvu a agilitu
  • Pneumatika optimalizovaná tak, aby vhodným způsobem doplňovala nejnovější motocykly a u těch starších zvyšovala výkon

Nová pneumatika ContiRoadAttack 4 v sobě spojuje dva světy: zbrusu nový dezén pneumatiky, který dalece předčí konkurenty v tradičních kritériích uplatňovaných v segmentu sportovně-cestovních strojů: kilometrovém výkonu, pohodlí, stabilitě a přilnavosti za mokra. Kromě toho však také nabídne novou úroveň čistě sportovních vlastností, jež jsou nezbytné pro nejnovější sportovně-cestovní motocykly s vysokým výkonem. Její výkon je tak dobrý, že jí říkáme „hypercestovní pneumatika“.

Historie řady ContiRoadAttack se nese v duchu tradice a úspěchu: V roce 2005 přišla společnost Continental s modelem ContiRoadAttack, u něhož poprvé použila technologii ZeroDegree; v roce 2010 následoval model ContiRoadAttack 2 s technologiemi TractionSkin a MultiGrip. Model ContiRoadAttack 2 EVO, který dostal do vínku technologii RainGrip, zaujal poprvé v roce 2013, a o čtyři roky později se na scéně objevil několikanásobný vítěz testů ContiRoadAttack 3, jehož produktové vlastnosti rozšířila technologie EasyHandling.

Nová pneumatika ContiRoadAttack 4 přichází s technologií GripLimitFeedback pro časnou odezvu při velkém náklonu motorky. Hladká sekce v horní části ramene běhounu umožňuje maximální přilnavost a vysokou přesnost. Zbrusu nová směs a dokonalejší dezén zásadním způsobem zlepšují výkon za mokra. Kromě toho nabízí také špičkové záběrové vlastnosti za každého počasí a vylepšené záběrové vlastnosti na suché vozovce, které se mohou směle měřit s čistě sportovními pneumatikami. Tato moderní hi-tech pneumatika je určena pro moderní a výkonné sportovně-cestovní motocykly, neztratí se však ani u retro cestovních strojů, u kterých zlepší výkon.

Od ledna 2022 budou zákazníkům k dispozici následující rozměry: přední pneumatika: 120/70 ZR 17 M/C, zadní pneumatika: 160/60 ZR 17 M/C, 180/55 ZR 17 M/C, 190/50 ZR 17 M/C, 190/55 ZR 17 M/C.

Další informace a kompletní řadu pneumatik pro motocykly a skútry pro rok 2022 najdete na našich webových stránkách: www.conti-moto.com.

ContiRoadAttack 4 – hyper-cestovní pneumatika – souhrn:

• Díky zajištění snadného, intuitivního řízení vhodně doplňuje nejnovější motocykly a zvyšuje výkon u těch starších
  • Zbrusu nová směs a dokonalejší dezén zásadním způsobem zlepšují výkon za mokra. Kromě toho nabízí také špičkové záběrové vlastnosti za každého počasí a vylepšené záběrové vlastnosti na suché vozovce, které se mohou směle měřit s čistě sportovními pneumatikami.
  • Nová „hladká“ sekce v horní části ramene běhounu zaručuje špičkové vedení v zatáčkách při jízdě ve velkém náklonu.
  • Vylepšená konstrukce přední pneumatiky poskytuje odezvu a agilitu a také potlačuje tendenci pneumatiky „zvedat se“ při ostrém náklonu.
  • Technologie TractionSkin znamená, že k tomu, aby byly připraveny pro provoz, stačí pneumatikám krátké zajetí – na zákazníky tak na cestě od mechanika nečeká žádné nepříjemné překvapení.