Produkty pro nákladní vozidla a autobusy

stage_goods_TT

Truck Tires Goods

Nová pneumatika pro návěsy z řady Conti Hybrid Generation 3+

16/03/2022
Continental_PP_Conti_Hybrid

Pneumatiky Conti Hybrid pro přívěsy: aktualizace úspěšné řady hybridních pneumatik pro regionální distribuci

• Vylepšení úspěšné řady pneumatik Hybrid pro využití v regionální distribuci
  • Conti Hybrid HT3+ pro návěsovou osu: se symbolem 3PMSF pro celoroční použití
  • Pneumatika, která nabídne vylepšené záběrové vlastnosti, výjimečný kilometrový výkon a maximální účinnost

Znaménko plus připojené k názvu produktu u řady pneumatik pro regionální přepravu Conti Hybrid naznačuje, že jde o více než pouhé kosmetické vylepšení. Tyto pneumatiky, které nabízejí vysoký výkon na klikatých silnicích vinoucích se do kopců a také vysokou míru přizpůsobivosti na dlouhých trasách, byly vytvořeny tak, aby přinášely výjimečný kilometrový výkon a minimální spotřebu paliva – jak na venkovských cestách, tak na dálnicích. Společnost Continental, která již nedávno představila náhradu modelu Conti Hybrid HS3 pro řízenou osu v podobě pneumatiky Conti Hybrid HS3+, nyní přichází s novinkou Conti Hybrid HT3+.

Continental_PP_Hinnerk_Kaiser

Hinnerk Kaiser, vedoucí produktového vývoje pneumatik pro autobusy a nákladní automobily ve společnosti Continental

Lepší záběrové vlastnosti a vysoký kilometrový výkon

Oproti prověřenému modelu Conti Hybrid HT3, který nahrazuje, má tato nová pneumatika pro návěsy, jež je určena pro použití v regionální distribuci, na bočnici povinný symbol 3PMSF (symbol sněhové vločky na horském štítu se třemi vrcholy). Tento symbol uvádí, že daná pneumatika je vhodná do zimních podmínek a lze ji tedy používat celoročně za každého počasí. Speciálně navržená geometrie jejích drážek a vylepšené kapsičkové lamely jsou zárukou lepších záběrových vlastností na mokru a na zimních silnicích. Profil dezénu se zase postará o výjimečný kilometrový výkon. „Naše nová pneumatika Conti Hybrid HT3+ představuje logický krok pro těžkou přepravu,“ uvádí Hinnerk Kaiser, vedoucí produktového vývoje v divizi pneumatik pro nákladní automobily a autobusy ve společnosti Continental. „Řada Hybrid je proslulá svou kombinací dlouhé životnosti a výjimečné palivové účinnosti. To provozovatelům vozových parků umožňuje maximalizovat nákladovou efektivitu – a nyní 365 dní v roce díky symbolu 3PMSF.“

Nový model Conti Hybrid HT3+ bude v prodeji od března, a to v následujících rozměrech:

385/65 R 22.5 164K (158L)

385/55 R 22.5 160K (158L)

385/55 R 19.5 156/J