WinterContact™ TS 860 získala v anglickém testu pneumatik nejlepší doporučení

02/10/2017
WinterContact™ TS 860
  • Auto Express otestoval osm modelů zimních pneumatik o rozměru 225/45 R17
  • Shrnutí: „S modelem WinterContact TS 860 získávají řidiči pneumatiku, na kterou se mohou spolehnout v každém počasí“

Pneumatika Continental WinterContact TS 860 obdržela opět prestižní ocenění v testu zimních pneumatik organizovaném předním britským týdeníkem pro automobilisty Auto Express a navázala tak na úspěch z minulého roku. Auto Express ocenil vítěze testu, pneumatiku ContiWinterContact TS 860, pochvalnými slovy: „Společnost Continental znovu ukázala, že nabízí značkové pneumatiky s nejlepšími výkony pro všechny povětrnostní podmínky. TS 860 přesvědčuje nejen nízkou spotřebou, ale i přesným ovládáním na mokré, suché i sněhem pokryté vozovce. Ve Velké Británii je v chladném ročním období třeba stále častěji počítat se zimními podmínkami na silnici. S modelem WinterContact TS 860 tak řidiči získávají pneumatiku, na kterou se mohou spolehnout v každém počasí.“

Testovacími kritérii Auto Expressu jsou jízdní vlastnosti, výkon, kvalita a atraktivita. Mnoho milovníků automobilů se při rozhodování o koupi spoléhá na hodnocení odborného časopisu.

Scott Benbow, Product Marketing Manager společnosti Continental, uvedl: „Stejně jako její předchůdce, pneumatika ContiWinterContact TS 850, doposud nejúspěšnější zimní pneumatika společnosti Continental, dokazuje i WinterContact TS 860, že nejvyšší prioritou Hanoverských je bezpečnost na silnici. Nejnovější ocenění opětovně potvrzuje cíl společnosti Continental, a sice optimalizovat v rámci naší iniciativy VisionZero bezpečnost za volantem.”