AutoBild hodnotí pneumatiku WinterContact TS 860 jako „příkladnou“

27/09/2018
WinterContact™ TS 860
  • Pneumatiky Continental jsou „všestranným talentem s dobrými zimními vlastnostmi“
  • Test 50 zimních pneumatik pro osobní automobily o rozměru 195/65 R 15

Pneumatika WinterContact TS 860 byla magazínem AutoBild označena ve velkém testu zimních pneumatik jako „příkladná“ (číslo z 20. 9. 2018). „Přesvědčivý všestranný talent s dobrými zimními vlastnostmi, vysoká dokonalost řízení a dynamické ovládání na zasněžené a mokré vozovce, dobrý komfort, nízký valivý odpor,“ uvedli odborníci z redakce. Zimní pneumatika značky Continental tak dosáhla nejvyššího hodnocení, které magazín AutoBild uděluje. Testovány byly často používané rozměry pneumatik 195/65 R 15, celkem 50 modelů evropských, asijských a amerických značek. Testovacím vozidlem byl VW Golf VII.

Pneumatika WinterContact TS 860 značky Continental je vhodná pro obutí vozidel kompaktní až střední třídy. Dodávaný sortiment v současnosti obsahuje 66 výrobků o rozměrech mezi 13 a 17 palci a pro rychlostní kategorie do 240 km/h zahrnuje mnohá provedení s označením XL pro zvýšené maximální zatížení pneumatiky a/nebo ochranu ráfku.