AutoBild Sportscars: PremiumContact 6 hodnocena jako “vyvážená špičková pneumatika”

11/03/2019
PremiumContact™ 6

• Letní pneumatika od Continentalu  získala nejlepší možný rating “příkladná” v testu AutoBild Sportscars
  • Test hodnotil 11 pneumatik o rozměru 245/45 R 18

V posledním vydání (4/19) pod titulkem "Pitstop” hodnotí  AutoBild Sportscars velký test letních pneumatik 2019. Mezi 11 pneumatikami o rozměru 245/45 R 18 získala PremiumContact 6 nejvyšší možné hodnocení “příkladná”. Celkové hodnocení odborníků znělo: "Vyvážená špičková pneumatika s impresivní dynamikou na mokrých i suchých cestách, stabilním a bezpečným handlingem na mokru i suchu, precizní odezvou řízení na mokru a velmi krátkou brzdnou dráhou na mokru i suchu”.

PremiumContact 6 zaznamenala vysoké skóre v bezpečnostních kritériích, obzvláště v brždění na suchu, aquaplaningu a handlingu na mokru, čímž položila základy pro nejlepší hodnocení, které časopis udělil.

PremiumContact 6 je letní pneumatika pro osobní automobily a SUV modely kompaktních tříd a výše. Rozsah výroby aktuálně zahrnuje 120 rozměrů, se schválením rychlostí až 300 km/h. PremiumContact 6 byl schválen mnoha renomovanými výrobci automobilů pro první výbavu.