Continental v testu celoročních pneumatik ACE a GTÜ 2019 na prvním místě

27/09/2019
AllSeasonContact™

• AllSeasonContact vítězem testu u ACE a GTÜ
  • Bezpečné jízdní vlastnosti na mokrém povrchu, suchém povrchu i v zimě

V právě zveřejněném společném Testu celoročních pneumatik autoklubu Auto Club Europa (ACE) a die Gesellschaft für Technische Überwachung (GTÜ) získala pneumatika AllSeasonContact od Continentalu jako jediná hodnocení „velmi doporučená“ a stala se Vítězem testu. Odborníci testovali osm modelů mezinárodních výrobců ve velikosti 205/60 R 16, která se kromě široké škály osobních automobilů hodí také pro menší dodávky. Celkem bylo provedeno 15 testovacích disciplín, testovacím vozem byl Citroen Berlingo. Jako referenční pneumatiky byly současně testovány i letní a zimní dezény. „AllSeasonContactu od Continentalu patří kři koruny vítězství na ‚sněhu-mokru-suchu‘, bilancuje redakce.

AllSeasonContact je k dispozici v 72 artiklech, které se dělí na 55 rozměrů a následně 17 variant a navíc je dostupný v různých nosnostních a rychlostních indexech. Tím kryje tako celoroční pneumatika od Continentalu 80 procent velikostí pro osobní auta a 70 procent pro SUV.